Hoverboard / Hovertrax aankoop – Testen en vergelijken

In 2015 , het hoverboard was op ieders lippen!

Vooral omdat op 2015/10/21 , is de datum is bereikt , Marty McFly en Doc reizen naar de cultfilm in de serie “ Terug naar de toekomst“ in de toekomst.

De filmreeks speciaal zogenaamde populair Hoverboards : principe verwijst naar boven vluchtsimulatoren skateboard.

hoverboard

Dat een dergelijk apparaat heeft om cool te zijn , is evident. Het is duidelijk dat veel fans van de films het te hopen dat de apparaten niet meer binnenkort net science fiction.

Ter gelegenheid van de hype rond de back-to – The.Future Day op 2015/10/21 Lexus eindelijk presenteerde de eerste echte Hoverboard à la Back to the Future , dat een groot magnetisch veld ( die werd geïnstalleerd onder een skatepark ) dreef.

De wetenschap achter dit is de manier Hoverboard hier uitgelegd.

Zo cool deze technologie is ook van toepassing voor de gemiddelde consument is een beetje moeilijker , omdat de meeste straten hebben geen magnetische rails. Zelfs de Hoverboards voor de meeste zou onbetaalbaar zijn. Immers , het is voorzien van cryostaten reservoirs waarin supergeleidend materiaal is opgeslagen in vloeibare stikstof bij minus 197 graden Celsius.

Echter, terwijl de hele wereld verwonderde vliegen skateboards , brak ook in China een hoverboard – revolutie die overgewaaid naar de VS en Europa snel . Toegegeven , deze “ hoverboard “ zijn een beetje flauw : in plaats van het drijven, ze rollen met 2 wielen op de grond. Daarom heten ze officieel ook zelfbalancerende tweewielige boards.

Ondertussen waarschijnlijk al iedereen die niet kont maan leven doet , kijk ergens rollen rond de glooiende hoverboard . Of op zijn minst celebs als Justin Bieber op Instagram dus waargenomen spelen rond .

Welke techniek achter de hoverboard ?

In principe , lijken ze op het Zelf Balancing eenwielers : Er zijn oplaadbare batterij-aangedreven scooters , die worden gehouden door middel van een gyroscoop in evenwicht.

In tegenstelling tot de Hoverboards eenwielers hebben 2 wielen , tussen die twee platforms zijn waar de bestuurder kan staan ​​. Rijden, sturen en remmen , de bestuurder door middel van de nadruk van zijn lichaam : hij leunt voorover , begint de Hoverboard , hij leunt achterover , het vertraagt ​.

Naast de klassieke elektrische scooters en elektrische eenwieler het Hoverboard de kleinste elektrisch aangedreven transportmiddel.

De eerste keer dat dit voertuig verscheen in 2014 in China , in de loop van 2015 werd het populair in de VS en uiteindelijk vaker gezien in Europa. Inmiddels zijn er een aantal fabrikanten op de markt Hoverboard die allemaal relatief dergelijke plaat produceren.

De naam Hoverboard is overigens geen officiële – van verschillende fabrikanten zijn verschillende namen gebruikt , zodat je zelfs meer dan de consument zal worden verward.

Maar de naamgeving voor dit apparaat is inderdaad niet gemakkelijk:

In principe is er een Segway zonder hand steun , in het uiterlijk van de Hoverboard als laterale skateboard kon overgaan , aangedreven het is als een elektrische scooter. De officiële naam is daarom „Two Wheels Smart Self Balancing Elektrische scooters Drifting Board“ . Maar deze naam is waarschijnlijk te omvangrijk voor een efficiënte marketing.

Dat is niet verwonderlijk dat Hoverboard daarom snel werd opgericht als een naam , ook al zijn deze apparaten zijn niet echt een hoverboard . Immers, het lijkt bijna alsof we “ zweven “ over de weg. In de Duitstalige landen de naam Hovertrax wordt overigens ook vaak gebruikt.

Is het besturen van een Hoverboards legaal?

Dit is natuurlijk de cruciale vraag.

Op eigen terrein of in hun eigen huis in ieder geval , in de openbare ruimte , het ziet er helaas wat moeilijker , de situatie verschilt van land tot land.

Duitsland: In Duitsland Hoverboards momenteel niet street legal , met sommige fabrikanten eigenlijk proberen om er een te krijgen .  Segways mogen al verdwenen , bijvoorbeeld , met een bromfiets certificaat . Laten we hopen dat dit is ook mogelijk met de Hoverboards binnenkort.

Wij zijn geen advocaten , zodat u genieten van de juridische informatie op deze pagina met de nodige voorzichtigheid.

Hoe snel kan je bij de Hoverboardfahren ?

Om zo acrobatisch om te gaan met het hoverboard als in de volgende video , natuurlijk moet je veel oefenen. ; )

Echter , om te leren alleen rijden op een hoverboard , moet je meestal 1-2 uur . De eerste beklimming van een tweede persoon moet ook aanwezig , dat is om te helpen bij de oprichting en het internaat zijn. Ook is het raadzaam de eerste ronden niet om te zetten in een omgeving waar je gemakkelijk kunt gewond raken . Helm , kniebeschermers en dergelijke, adviseer ik expliciet omdat valt in de beginfase zeer waarschijnlijk . De Verletztungsgefahr moet niet worden onderschat.

Het is belangrijk dat men neemt de tijd , zodat het lichaam kan wennen aan de hoverboard en zelf indruk in de motor geheugen . Als je eenmaal onder de knie krijgen van het rijden werkt intuïtief . Het is dan bijna net zo makkelijk als het berijden van een fiets.

Hoe werkt het rijden met de hoverboard?

De raad wordt aangedreven door 2 onafhankelijke motoren . Door het verschuiven van lichaamsgewicht intuïtief kan worden bestuurd . Om te beginnen moet je iets naar voren , echter , leun iets terug naar de remmen . De besturing van de hoverboard is ook eenvoudig : Gaat naar het lichaamsgewicht meer naar rechts , de Hoverboard afgebogen naar links, omdat de motor aan de rechterkant is meer gedreven . Zal sturen gelaten , gemakkelijk verschoven naar het lichaam naar rechts.

Hoe veilig is het berijden van een hoverboard?

Laten we eens kijken naar deze video:

Ziet er niet erg veilig, toch?

Eigenlijk het besturen van een hoverboard is niet gevaarlijker dan fietsen. Toch moet je beschermingsmiddelen te dragen , aangezien de raad vooral in het begin gemakkelijk kan uit de hand lopen . Met lateien moeten rennen , dus het is verstandig om voorzichtig te zijn.

Hoeveel kost een Hoverboard?

Hoverboards zijn een nieuw product , dat is waarom de prijzen kan natuurlijk drastisch veranderen in een korte tijd . In Duitsland , veel handelaren vragen vaak nog duidelijk meer dan 1000 euro voor een hoverboard , maar in de VS zijn ze al beschikbaar voor minder dan $ 500 Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor ons, zullen de prijzen dalen als gevolg van de toegenomen concurrentie.

Waar kan ik een Hoverboard kopen?

Op Amazon.com vindt u een breed scala van Hoverboards vinden . Tot voor kort , hetzelfde gold voor de Duitse site van Amazon Amazon.de. Om veiligheidsredenen (verbranding batterijen) de Hoverboards, maar werden uit het assortiment van Amazon.de voorlopig . Wij hopen dat u er snel kunt bestellen.

Wat Hoverboards worden aanbevolen? Test en Vergelijking

Razor Hovertrax Electric Self-Balancing Scooter – Test

Dit Hoverboard bereikte snelheden tot 10 km per uur. De batterij gaat tot 115 minuten, dus bijna 2 uur rijplezier.

Op slecht wegdek moet je kijken in dit tempo, omdat het anders is het bijna onmogelijk om je evenwicht te bewaren. Ook op gras en gravel de Peformance van dit bord is nogal slecht , maar omdat de concurrenten zijn meestal geen uitzondering.

Koop deze hoverboard bij Amazon.com

Skque – Hoverboard / Self Balancing Board Review

Het ontwerp van de Skqueu is iets anders dan de Design Scheermessen : Dit bord heeft namelijk een breder platform en grotere wielen.  Omvang levering is ook een afstandsbediening met drie knopen . Met de afstandsbediening, zal de Raad worden vergrendeld en ontgrendeld .  De Skque is een Hoverboard met een uitstekende prijs – prestatieverhouding : Het is iets sneller dan de Razor en kunnen mensen rijden met een maximaal gewicht van maximaal 150 kg .

Hoewel de banden zijn iets groter dan de concurrentie , de maximum snelheid is 10 km / h , hetzelfde. Dit heeft ook goede redenen : meer dan 10 km / h handeling op een hoverboard al zeer gevaarlijk.  Door de grotere banden , is dit bord zoals op oneffen terrein beter te rijden dan de meeste concurrerende producten .  Kortom, dit is een goede all -rounder Hoverboard : Hoge maximale gewicht, topsnelheid en de ideale gadget zoals stereo Bluetooth speakers . Het ontwerp zou kunnen zien als kwaliteit, is eigenlijk maar ok.

 

Koop deze hoverboard bij Amazon.com

Koogo X1 – Hoverboard /Smart Balancing Electric

Naar onze mening de KOOGO X1 Hoverboard de beste op zoek zelf balancing scooter. Het zwarte ontwerp ziet er strak en koel. Maar overtuigen van de technische gegevens: Het voert mensen tot 100 kg en is – dankzij de goede – sized banden – zelfs op off – road paden relatief stabiel.

Koop deze hoverboard bij Amazon.com